Var namnet, men vi tyckte nog det mera var mera paj.

Hur som helst så var det förbenat gott och platsar således i vår exklusiva receptsamling

1 rulle smördegsplatta räckte perfekt till 16 aluminiummuffinsformar.

Fyllning

1pkt bacon (140g)

2dl riven västerbottenost

2,5dl grädde

1 tsk salt
1 liter kantareller

3 ägg

1 krm svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200. Skär bacon i bitar och grovhacka den rensade svampen.

Fräs först bacon och tillsätt sen svampen efetr en stund, fräs ytterligare 5min.

2. Klä muffinsformarna med smördegen.

Fyll formarna med svamp och bacon men spara några svampar till serveringen.

Strö över osten.

Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och fördela äggstanningen i formarna.

3. Grädda pajerna i nedre delen av ugnen i ca 20min. Låt svalna 10-15 min och lossa dem ur formarna.

Toppa med några kantareller och servera med lite sallad och viägrettdressing.